OBOGATIO SE PREKO NOĆI / Hrvat došao podići dobitak od 1,4 milijuna kuna i otkrio što će sada: 'Dobar je osjećaj znati da je sigurnost na računu...'

Image

U petak osvojio, subotu proveo provjeravajući, u ponedjeljak telefonski još jednom provjerio, a danas stigao kod vas, rekao je lutriji sretni dobitnik

17.11.2022.
14:35
VOYO logo

Dobitnik petice od 1,4 milijuna kuna podigao je dobitak. "U petak osvojio, subotu proveo provjeravajući, u ponedjeljak telefonski još jednom provjerio, a danas stigao kod vas", rekao nam je nasmijani dobitnik koji je prije nepunih tjedan dana u igri Eurojackpot osvojio dobitak pet pogodaka od 1.440.664,99 kuna.

'Morali smo biti sigurni da je to -to '

Sretni igrač iz Čakovca na blagajnu je stigao u pratnji članova svoje obitelji, a kaže da je od njih četvero (koliko ih je došlo) čak troje uplatilo za isto kolo: "Ovog puta se sreća osmjehnula meni, no moji kažu da je sad red na nekom od njih",– rekao je dobitnik i dodao: "Uvijek uplatim jednu kombinaciju jer nekako mislim da samo jedna i treba… ako imaš sreće naravno. Ovog puta je umjesto mene uplatio zet i nakon što je na internetu vidio da je osvojen dobitak u Čakovcu, išao je provjeriti brojeve. Kad smo se vidjeli samo mi je uspio prišapnuti: Osvojio si", smije se dobitnik i priznaje kako je sa zetom još jednom provjerio brojeve koje je odigrao, a s ukućanima još nekoliko puta tijekom subote. "Morali smo biti sigurni da je to to, jer što ako dođemo na blagajnu pa ispadne da sam nešto krivo vidio i da nisam dobio?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dobar je sjećaj znati da postoji određena sigurnost'

Sretna obitelj kaže kako zasad nema velikih planova što će s iznosom: "Svi imamo poslove i nastavljamo raditi kao i do sada, ali dobar je osjećaj znati da je određena sigurnost i na računu. I dalje ćemo igrati, već smo uplatili za novo kolo, no bez velikih očekivanja. Ako se dogodi još jednom… a morat ćemo opet u Zagreb", završio je veseli dobitnik.

Uoči produženog vikenda očekuju nas sjajni dobici - večeras je Loto 6 u kojem se igra za 5.100.000 kuna (676.886,32 eura), petak donosi novo izvlačenje Eurojackpota i glavni dobitak od 196.000.000 kn (26.013.670,45 eura), a subota Loto 7 i glavni dobitak od 7.500.000 kuna (995.421,06 eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo