REAKCIJE / Čabraja jasan: 'Naslušao sam se toga u karijeri, a ja nisam Vidoviti Milan'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Junak pobjede domaćih s dva gola je 18-godišnji Anton Matković (65, 79), a jednom je mrežu domaćih pogodio i prvi strijelac lige Ramon Mierez (76), dok je poraz gostiju ublažio Marin Šotiček (90)

4.5.2024.
23:23
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Osijeka napravili su veliki korak ka osvajanju četvrtog mjesta u HNL-u, posljednjeg koje vodi u Europu sljedeće sezone, svladavši na svom terenu izravnog suparnika Lokomotivu s uvjerljivih 3-0 (0-0) u dvoboju 33. kola.

Image
U NASTAVKU /

Osijek s igračem više slomio Lokomotivu i pobjegao im u borbi za Europu

Image
U NASTAVKU /

Osijek s igračem više slomio Lokomotivu i pobjegao im u borbi za Europu

Junak pobjede domaćih s dva gola je 18-godišnji Anton Matković (65, 79), a jednom je mrežu domaćih pogodio i prvi strijelac lige Ramon Mierez (76), dok je poraz gostiju ublažio Marin Šotiček (90).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Osijeka Zoran Zekić je istaknuo:

"Zahvaljujem se momčadi na prezentaciji, danas je bila sinergija navijača i igrača, uživali smo svi. Prolaze me trnci samo dok pričam o tome, nadam se da će ovoga biti više i da ćemo svi još više uživati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da nije bilo Čavline na golu utakmica bi završila s puno više golova u mreži Lokomotive. nakon toliko propuštenih prilika naravno da se čovjek boji… Potencira se stalno Lokomotiva mlada momčad, a nama je danas prosječna dob onih koji su igrali 23,4 godine, njima 25,5 godina", zaključio je Zekić.

Strateg gostiju Silvijo Čabraja priznao je da su domaćini bili bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo poluvrijeme nas je spasio Bog… Nismo bili dobri, Osijek nas je izdominirao u svemu. Bila je ovo jedna od najgorih utakmica u tri godine koliko sam na klupi Lokomotive. Sigurno jedna od dvije najgore. Agresijom, voljom željom Osijek je bio bolji. Predaleko smo stajali od igrača, nismo mogli složiti dva-tri pasa, od mojih igrača mogu izdvojiti Čavlinu, Mersinaja i Marića. Momčadski smo podbacili i više od poraza nismo zaslužili."

Osijek ima sada četiri boda više od Lokomotive, ali do kraja prvenstva gostuje kod Dinama i Varaždina te dočekuje Rijeku, dok Lokosi imaju naoko lakši raspored je im stižu Slaven i Hajduk, dok gostuju kod Rudeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tih težih i lakših rasporeda sam se naslušao u karijeri. Svaka je utakmica teška, a nisam Vidoviti Milan da znam kako će utakmica završiti", istaknuo je Čabraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo